Betta på motorsport

Att betta är något som har blivit mer och mer populärt bland oss svenskar på senare tid. Även om det idag är vanligast att betta på olika bollsporter och trav så finns det ett otroligt stort utbud på betting inom motorsporter. De flesta spelsidor erbjuder idag odds på flera motorsporter, så för dig som finner intresse i motorsporter kan du idag höja spänningen ytterligare ett snäpp genom att lägga ett bet innan tävlingen drar igång.

Det traditionella sättet som var att gå in på den lokala spelbutiken och lägga sina bet är nu långt ifrån lika vanligt som att lägga sina bet online på datorn, mobilen eller surfplattan. Vare sig du vill betta på rally, formel 1, speedway eller någon annan motorsport så hittar du bra information och sjyssta spelregler på spelsidan Fastbet. De kräver ingen registrering av konto utan du sätter in pengar och sedan är det bara att börja spela.

Formel 1

Gillar du höga hastigheter så är Formel 1 ett måste att titta på, det är en av de mest populära motorsporterna som finns. Hastigheten kan i många lopp överskrida otroliga 300 km/h! Har du inte fått upp pulsen tillräckligt bara av att titta på loppet kanske ett bet på vem som ska vinna kan hjälpa till. Det anordnas mängder med tävlingar mellan månaderna mars och november, ett tips är att vara lite påläst innan du börjar betta.

Rally

Kravet för att kvala in som motorsport är att fordonet drivs av en motor. Som du säkert förstår finns det alltså otroligt många sporter som går under kategorin motorsport. I Sverige är rally och speedway mycket populärt. Vill du betta på någon av dessa sporter så är det såklart fullt möjligt. I speedway där man tävlar i lag finns det många varianter av bet medan det i rally är vanligast att betta på vem som vinner racet.